طرز تهیه

طرز تهیه حلوای اردبیل و خواص آن

طرز تهیه حلوای اردبیل

سلام ما در این مقاله می خواهیم طرز تهیه حلوای اردبیل را به طور کامل برایتان آموزش دهیم.

حلوای سیاه اردبیل یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایران می باشد که با طعم های متنوعی پخته می شود.

با ما  در این مقاله زیبا و مفید همراه باشید تا برایتان طرز تهیه حلوای اردبیل را به صورت کامل توضیح بدهیم.

حلوای سیاه اردبیل

حلوا یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که در مناسبت های مذهبی و افطاری ها از آن استفاده می شود و این حلوا را اکثرا مردم عزیز اردبیل با دوغ محلی صرف میکنند که  ترکیب این دوتا یه طعم فوقعلاده ای به خود میگیرد و پیشنهاد میکنیم حتما از این حلوا تهیه کرده و میل بفرماید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل خوشمزه و مخصوص با آرد گندم در ادامه با فروشگاه اینترنتی نقلستان همراه می شوید، ما برای شما عزیزان در قسمت های پایین اطلاعات مفیدی تهیه کرده ایم قسمت های پایین مقاله را از دست ندهید،همچنین برای خرید انواع ” نقل و حلوا ” از نقلستان روی لینک کلیک کنید.ما  بهترین ها را برای شما فراهم خواهیم کرد.

حلوای سیاه اردبیل

مواد لازم برای تهیه حلوای اردبیل

  • آرد نان سنگک ( 4 پیمانه )
  • آرد جوانه گندم ( 1 پیمانه )
  • آب ( 1 پیمانه )
  • کره یا مارگارین ( 180 گرم )
  • ادویه مخصوص حلوا ( 1 قاشق سوپ خوری )
  • پودر گردو ( 100 گرم )
  • پودر کنجد ( 50 گرم )
  • شیره انگور ( ½ لیتر )
  • پودر پسته ( 50 گرم )
  • موم عسل ( 50 گرم )
  • کره محلی یا روغن ( به مقدار کافی )

طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

مرحله اول

برای تهیه حلوای سیاه اردبیل در ابتدا یک کاسه مناسبی را انتخاب می کنیم.

سپس گندم را درون کاسه می ریزیم و روی گندم آب می ریزیم.

در این بخش باید اجازه دهید تا به مدت 3 روز گندم ها درون آب بماند تا جوانه بزند.

مرحله دوم

پس از 3 روز وقتی گندم جوانه زد، آن را از آب بیرون می آوریم.

سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن دفع شود.

در ادامه گندم را روی یک پارچه تمیز می ریزیم و منتظر می مانیم تا کامل خشک شود.

مرحله سوم

در مرحله سوم وقتی جوانه گندم کاملا خشک شد، باید آن را درون آسیاب قرار دهیم تا به صورت آرد در بیاید.

در ادامه آرد سنگک را به همراه آرد جوانه گندم مخلوط می کنیم و آب را به آن اضافه می کنیم تا به شکل خمیر درآید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید یک تابه انتخاب کنیم.

تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سپس خمیر درست شده را درون تابه می گذاریم و تفت می دهیم.

در ادامه به خمیر روغن یا کره محلی اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

حلوا را باید به مدت زمانی 6 ساعت مدام هم بزنید.

مرحله پنجم

در مرحله پنجم پس از گذشت 6 ساعت وقتی حلوا از خامی در آمد، شیره انگور و موم عسل را به حلوا اضافه می کنیم.

سپس باید به مدت 30 دقیقه مخلوط کنید تا شیره انگور و موم عسل کامل به حلوا جذب شود.

مرحله ششم

حالا باید ادویه مخصوص حلوا یعنی ( پودر دارچین، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر هل، گلپر، زیره و زردچوبه ) را به حلوا اضافه کنید.

سپس باید خوب بهم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

در ادامه پودر پسته، پودر کنجد و پودر گردو را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت حلوا را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شود.

در ادامه این حلوا سیاه مقوی و خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با گردو، بادام و پسته تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.امیدواریم توضیحات مفید و مواثری برای شما هم میهنان عزیز داده باشیم و از این مقاله اطلاعات کافی را برده باشید،شما عزیزان همچون میتوانید از طریق اینستاگرام نقلستان برای کسب اطلاعات بیشتر ما را دنبال کنید

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 12 میانگین: 4.2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *