فواید دمنوش گل نسترن را در این مقاله از سایت ” نقلستان” بررسی خواهیم کرد. دمنوش گیاهی گل نسترن سرشار از ویتامین C بوده و نوشیدن آن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این چای گیاهی فوق العاده که دارای خواص و فواید بسیار زیادی از لحاظ سلامتی برای بدن می باشد از میوه قرمز رنگ گیاه نسترن تهیه می شود و دارای روش دم کردن و مصرف بسیار ساده ای می باشد.همچنین می توانید مقاله مفید دمنوش گشنیز برای لاغری را به صورت کامل مطالعه کنید و اطلاعات خوبی را کسب کنید.
فواید دمنوش گل نسترن
گل نسترن تازه حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که به پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و کمبود ویتامین C کمک می کند. با این حال مقدار زیادی از ویتامین C موجود در هنگام خشک شدن و پردازش از بین می رود و همچنین در حین ذخیره سازی به سرعت کاهش می یابد. به همین دلیل ، بسیاری از محصولات با ویتامین C ساخته شده در آزمایشگاه غنی شده اند.
مزایای گل نسترن شامل موارد زیر است:
- رفع ناراحتی های معده از جمله اسپاسم و زخم معده
- بهبود اسهال و یبوست
- بهبود سنگ کیسه صفرا
- مفید برای بیماری های کیسه صفرا
- مناسب دیابت
- کاهش کلسترول
- کاهش وزن
- کاهش فشار خون
ما در این مقاله از کافی مافی سعی داریم در ابتدا پس از یک شناخت و معرفی کلی از دمنوش گل نسترن به سراغ طرز تهیه آن و شناخت خواص و فواید استفاده از آن خواهیم رفت و در پایان نیز به بررسی موارد خاصی از این چای گیاهی خواهیم رفت که می تواند برای شخص مصرف کننده عوارض و مشکلاتی به همراه داشته باشد.
انار نیز یکی از بهترین فواید را دارد، برای خرید کنسانتره انار کلیک کنید!
طرز تهیه دمنوش گیاهی میوه گل نسترن
مواد لازم
- میوه گل نسترن خشک شده یا تازه ، ۲ قاشق غذاخوری
- آب جوش ۲ لیوان
- عسل ، نبات و یا هر شیرین کننده دیگری به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله ۱: مقداری آب را درون کتری می ریزیم و برروی شعله مستقیم قرار می دهیم و اجازه می دهیم که آب به جوش آید.
مرحله ۲: در این مرحله ابتدا دانه های میوه گل نسترن را از داخل میوه جدا کرده، زیرا ممکن است طعم تلخی به دمنوش گیاهی شما بدهد. پس از بیرون آوردن دانه ها، می توانیم از میوه تازه یا خشک شده گل نسترن استفاده کنیم. مقداری از میوه ها را درون قوری می ریزیم و آب جوش را به آنها اضافه می کنیم و درب قوری را می گذاریم و قوری را بر روی شعله غیر مستقیم قرار می دهیم و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه اجازه می دهیم ، تا دمنوش دم بکشد و حاضر شود.
ترکیب با سایر گیاهان دارویی: طعم این دمنوش کمی ترش می باشد، اما برای اینکه طعم متفاوتی داشته باشید، می توانید از گیاهان دارویی دیگر مثل نعناع ، دارچین، زنجبیل و یا هر چیز دیگری استفاده کنید. می توانید عسل یا نبات به آن اضافه کنید و طعم این دمنوش گیاهی را شیرین کنید.
خیلی عالی بئد ممنون