دمنوش

فواید دمنوش بابونه چیست؟

فواید دمنوش بابونه چیست؟

فواید دمنوش بابونه را در این مقاله از سایت “نقلستان” مورد بررسی قرار خواهیم داد. بابونه یک گیاه پرخاصیت است که کاربردهای فراوانی در طب سنتی دارد. این دمنوش با عطر و طعم خوشایند خود نه تنها تنش و استرس روزمره را از شما دور می‌کند، بلکه خواص ضد التهابی، ضد اضطراب و ضد افسردگی هم دارد. بابونه طبعی گرم و خشک دارد. از مهمترین خواص بابونه می‌توان به مواردی مانند آرامش‌بخشی، ضدالتهابی، ضد اسپاسم، ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی اشاره کرد.

فواید دمنوش بابونه

بابونه جایگزین مناسبی برای چای بوده و برای سلامتی بدن بسیار مفید میباشد. در این قسمت به برخی از فواید دمنوش بابونه اشاره خواهیم کرد:

بهبود خواب

این دمنوش گیاهی حاوی فلاونوئیدی به نام «آپیژنین» است. این ماده نوعی داروی آرام بخش برای درمان اضطراب و بی‌خوابی می باشد. نوشیدن منظم دمنوش بابونه به بهبود خواب کمک بسیاری می کند. توصیه می شود برای این منظور 30 الی 40 دقیقه قبل از خواب از این نوشیدنی معجزه آسا میل کنید.

فواید دمنوش بابونه چیست؟

کاهش استرس و اضطراب

بابونه نه تنها برای کمک به خواب بهتر مفید است، بلکه به کاهش استرس و اضطراب هم کمک می‌کند. بابونه به‌عنوان یک ضد اضطراب، علائم استرس را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود آرامش خود را به دست آورید. اگر نگرانی‌هایتان شما را شب‌ها بیدار نگه می‌دارد؛ پس توانایی دمنوش آرامش بخش بابونه را برای رفع این مشکل دست کم نگیرید.

بیشتر بخوانید: دمنوش آرامش بخش و تقویت کننده اعصاب

خواص دمنوش بابونه برای لاغری

چای بابونه به‌ طور مؤثری در رژیم لاغری و کاهش اشتها مؤثر است. این دمنوش حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان است و می تواند سوخت و ساز بدن را افرایش داده و هضم غذا را بهبود می‌بخشد.

هضم بهتر و سریع‌تر غذا باعث افزایش کارایی دستگاه ادراری و در نتیجه افزایش حجم ادرار می شود. بهبود دستگاه گوارش به دفع چربی‌ها کمک می‌کند.

بهبود هضم

جالب است بدانید سال های سال از این گیاه برای درمان ناراحتی‌های معده و مشکلات گوارشی از جمله گاز معده و اسهال مصرف می‌شود. بابونه به‌عنوان یک ضد التهاب و ضد اسپاسم منجر به شل شدن عضلات دستگاه گوارش و کاهش التهاب می‌شود.

طرز تهیه دمنوش بابونه

برای تهیه دمنوش گیاهی بابونه، توصیه می‌کنیم به ازای هر ۱۷۷ میلی‌لیتر آب، یک قاشق چای‌خوری بابونه را در قوری بریزید. سپس آب را روی حرارت بگذارید تا کاملاً بجوشد و بعد از آن بابونه‌ها را حدود ۵ دقیقه دم کنید. چای بابونه، هم به تنهایی و هم با مقداری عسل بسیار خوش طعم است.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *