در اطرف شما هم کسانی هستند که وقتی عصبی می شوند به وضعیت وحشتناکی پر خوری می کنند؟ ما قصد داریم در این مقاله با هم بیاموزیم علائم پرخوری عصبی را و چرا وقتی عصبی هستم مقدار زیادی غذا می خوریم علت های این عمل را ما در نقلستان به شما عزیزان به صورت کامل توضیح خواهیم داد با تیم نقلستان همراه باشید تا دلیل اصلی این عمل را بهتر بدانیم.
پرخوری عصبی چیست
امروزه یکی از مشکلات شایع مردم عزیزمان بیماری عصابی می باشد که یک نمونه از این حالت ها پرخوری عصبی می باشد. در حالت پر خوری عصبی فرد ناگهانی و بدون کنترول و دلیل غذای پیش از حد مصرف می کند،حتی این اتفاق هم افتاده که در میانه شب از خواب بیدار می شود و غذا زیادی مصرف می کند. خب معمولا این عمل اصلا خوب نیست و پر خوری باعث بیماری های جبران نشدنی می شود.شما عزیزان همچون میتوانید از طریق” اینستاگرام نقلستان “مارا دنبال کرده و اطلاعات مفید و خوبی را دریافت کنید.
علائم پرخوری عصبی
علائم پر خوری های عصبی بسیار زیاد هستند که ما برای شما چند مورد از آنها را نام می بریم با ما همراه باشید.
- با سرعت غذا خوردن و لذت نبردن از خوردن غذا
- خوردن غذا در زمانی که که احساسات منفی از جمله، اضطراب، تنش، ناراحتی و تنهایی افسردگی به سراغ شما میآیند
- خوردن غذا به صورت مخفیانه و یا در ساعات شب
- زمانی که احساس سیری می کنید اما همچنان به خوردن غذا ادامه می دهید
- احساس عصبانیت، خشم، پرخاشی و یا اضطراب در صورتی که قادر به خوردن غذایی که به آنها علاقهمندید نباشید
- نداشتن کنترل بر خوردن غذا. مثلا خوردن تا اشباع یا به اندازه ایی که موجب اضطراب شما می شود
- نگرانی بیش از حد برای بالا رفتن وزن و بدن خود
- تمایل به خوردن غذا به صورت بیش از حد و به مقدار زیاد و مصرف غذا هایی با کالری بالا و خوردن شیرینی جات
اگر به شما این علائم در شما وجود داشت بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید و این مشکل را با آن در میان بگذارید.
مظرات پرخوری عصبی برای سلامتی
پرخوری عصبی می تواند تاثیر منفی زیادی بر زندگی و سلامتمان داشته باشد و به طور مستقیم یا غیر مستقیم می تواند در سلامت جسمی و روانی ما اثرات بدی داشته باشد. به عنوان مثال پر خوری عصبی می تواند باعث اضافه وزن و چاقی شود که این این یک مسئله بسیار خطرناکی است چون باعث بروز بیماری های همچون بیماری قلبی عروقی، بیماری های مربوط به چاقی و یا دیابت و یا بیماری های دیگر شود. همچنین پرخوری عصبی باعث بروز مشکلاتی همچون افسردگی، اضطراب و اختلال در خواب و دیگر اختلالات روانی شود که کیفیت زندگی فرد را به خطر می ندازد. پس باید هر چه سریع تر به درمان این بیماری بپردازیم تا به مشکلات زیادی گرفتار نشویم و در صورت لزوم می توانیم به مصرف دارو های مربوط به پرخوری عصبی بپردازیم.همچون شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعت در مورد ” درمان استرس با عرقیات گیاهی ” کلیک کنید.
دلیل پرخوری عصبی چیست؟
دلیل پرخوری عصبی متفاوت است و بیشتر با ترکیبی از عوامل فردی، اجتماعی، روانی و زیستی از جمله اختلالات روانی و شخصیتی، تأثیرات اجتماعی، افزایش استرس و اضطراب، مسائل خانوادگی و همچنین عوامل فیزیولوژیکی مانند نوسانات هورمونی و اختلالات در سیستم گوارشی مرتبط است.ما برای شما چند دلیل که باعث پر خوری می شود را بیان می کنیم.
- استرس و اضطراب
- افسردگی
- عادت خوردن نامناسب
- عوامل ژنتیکی
- افزایش هورمونهای اشتها
امیدواریم از خواندن این مقاله اطلاعات خوبی را کسب کرده باشید نقلستان درخدمت هم میهنان عزیز