عرق گیاهی کاسنی و خواص ویژه آن را در این مقاله به صورت کامل بررسی خواهیم کرد. شما می توانید این محصول بی نظیر را از فروشگاه اینترنتی نقلستان تهیه فرمائید.
خواص عرق کاسنی
عرق کاسنی و خواص بی نظیر آن به ترتیب عبارت اند از:
- تقویتکننده کبد
- کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت
- محافظت از قلب و پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی
- خاصیت آنتی اکسیدانی قوی
- کمک به کاهش چربی خون
- خاصیت ضد آلرژیک عرق کاسنی
- محافظت از پانکراس
- حفاظت از نورونها و سیستم عصبی بدن
- ارتقا سیستم ایمنی بدن و خاصیت ضدمیکروبی کاسنی
- تنظیم میزان کلسیم بدن
- اثرات کنترل کننده بعضی سرطانها
- خواص ملینی گیاه کاسنی
- خواص ادرارآوری کاسنی
- خاصیت ضد التهابی کاسنی
- کمک به درمان جوشهای ناشی از گرمیجات
- خواص ضد میکروبی گیاه کاسنی
- فواید عرق کاسنی برای پوست
- عرق کاسنی و تنظیم هورمونهای بدن
عرق کاسنی برای هضم غذا
کاسنی برای سلامتی گوارشی فواید بسیاری دارد زیرا حاوی اینولین (یک پروبیوتیک قدرتمند) است. پریبیوتیک یک دسته بندی از باکتریهاست که به جای بیماری، مزایایی برای میزبان دارند. اینولین برای مقابله با تعدادی از مشکلات رودهای و گوارشی، از جمله ریفلاکس اسید، سوءهاضمه و سوزش معده استفاده میشود زیرا به طور فعال خاصیت اسیدی معده را کاهش میدهد. بنابراین، کاسنی نقش مهمی در تسهیل هضم غذا دارد.
خواص عرق کاسنی برای التهاب
عصاره ریشه کاسنی دارای ترکیباتی به نام پلیفنول است. پلی فنولها مواد شیمیایی گیاهی موجود در منابع غذایی طبیعی گیاهی هستند که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند. آنها به خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکنند. اگر رادیکالهای آزاد تحت کنترل نباشند، میتوانند باعث التهاب و حتی تخریب بافت شوند.
عرق کاسنی و سلامت قلب
تحقیقات بیشتری در حال بررسی این است که چگونه کاسنی میتواند از راههای دیگر به سلامت قلب کمک کند. کاسنی همچنین دارای فنلهای گیاهی است که به طور گسترده به عنوان عوامل ضد ترومبوتیک و ضد آریتمی مورد بررسی قرار گرفتهاند. آنها آنتی اکسیدان محسوب میشوند و مطالعات نشان داده است که قهوه با پایه کاسنی میتواند تعادل خون و پلاسما را در بدن به طور قابل توجهی بهبود بخشد که احتمال بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
فوایئد عرق کاسنی برای سرطان
عرق کاسنی و خواص بی نظیر آن یکی دیگر از بهترین خواص های این عرق بی نظیر این است که برای کسانی که سرطان داردند بسیار مفید است .عصاره کاسنی در مطالعات انواع مختلف سرطان با کاهش رشد تومور مرتبط است. گزارشهای اولیه نشان میدهد که این به دلیل فروکتانهای موجود در کاسنی است که دارای کیفیت ضدتومور و خواص آنتیاکسیدانی هستند. براساس مطالعه تأثیر اینولین بر سرطان سینه و رشد تومور منتشر شده در مجله تغذیه، استفاده از پلی فنولها و مواد فیتوشیمیایی در کاسنی نیز ممکن است یک روش آسان و بدون خطر برای پیشگیری از انواع مختلف سرطان، از جمله سرطان پستان و روده بزرگ باشد.
عرق کاسنی و کاهش درد آرتروز
کاسنی به طور سنتی به عنوان درمانی برای آرتروز مورد استفاده قرار میگیرد و مطالعات نشان داده است که خاصیت ضدالتهابی دارد. به همین دلیل درد را در شرایطی مانند آرتروز کاهش میدهد. در مطالعهای 70 درصد افراد مورد آزمایش که تحت درمان با کاسنی قرار گرفته بودند، بهبود قابل توجهی در درد مرتبط با شرایط آرتروز را گزارش کردند. کاسنی همچنین میتواند به عنوان یک عامل ضدالتهابی عمومی برای دردهای عضلانی و مفاصل استفاده شود.
عرق کاسنی برا درمان کبد
وظیفه سمزدایی در بدن ما، بر عهده کبد است. عرق کاسنی به نوسازی سلولهای کبد کمک کرده و با خنثی کردن رادیکالهای آزاد مضر، خون را تصفیه میکند. این عرق گیاهی پرخاصیت، با کمک به خروج سموم از طریق ادرار، مشکلاتی مثل التهاب بدن، تبهای صفراوی، یرقان و زردی ناشی از گرمی را برطرف میکند.پیشنهاد میکنیم شما عزیزان همچون میتوانید از طریق اینستاگرام نقلستان مارا دنبال کرده و اطلاعات مفید و خوبی را دریافت کنید
طبق مطالعات انجام شده، کاسنی قدرت حفاظتی بالایی در برابر سموم کبدی دارد. این موضوع از طریق مادهای به نام تتراکلروکربن ثابت شده است. همچنین تحقیقات دیگری نشان میدهند که مصرف عصاره کاسنی از طریق کاهش آنزیمهای آلانین آمینوترانسفراز (ALT) و آسپارتات آمینوترانسفراز (AST) که بهعنوان شاخصهای مهم خونی برای بررسی سلامت کبد به شمار میروند، نقش مهمی در سلامت کبد دارد. عرق کاسنی به ویژه به بهبود کبد چرب غیرالکلی کمک میکند.
یکی از بیماریهای کبدی، کلستاز انسدادی است که باعث بالا رفتن غلظت مواد اکسیدانی و التهابی کبد میشود. عصاره کاسنی میتواند سطح عوامل التهابی را کاهش دهد و به عنوان یک آنتی اکسیدان، از کبد در برابر آسیبها حفاظت کند.
با عرق کاسنی و گوارش خود را قوی کنید
عرق گیاهی کاسنی دارای خاصیت ضد التهابی و سرشار از باکتری اینولین پروبیوتیکی می باشد. از این رو برای تقویت معده و جلوگیری از ناراحتی های گوارشی، مصرف عرق کاسنی بسیار تاکید شده است. این با ارزش سوزش و التهاب معده را از بین می برد و عمل هضم را آسان تر می کند.
کاستی همچنین با تحریک اسید کلریدریک معده، باعث افزایش اشتها می شود. این خاصیت بسیار مورد استقبال خانم های باردار واقع شده است.
کاسنی مفید برای دیابت
گیاهی کاسنی، به ویژه ریشه گیاه کاسنی، حاوی مادهای به نام اینولین است. اینولین با تحریک تولید هورمونهای کنترل کننده قند خون (به صورت غیر مستقیم) نظیر انسولین، نقش مهمی در پیشگیری و کنترل دیابت ایفا میکند. همچنین تاننهای موجود در این گیاه باعث مهار فعالیت چربی سازی در سلولهای چربی میشوند. طبق دیگر تحقیقات، مصرف عصاره گیاه کاسنی با برداشت زیادتر گلوکز از خون، باعث کنترل قند خون میشود.
کاهش چربی خون با کاسنی
عناصر موجود در گیاه کاسنی، مثل مادهای به نام اینولین با کاهش سنتز اسیدهای چرب، باعث کاهش سطحتری گلسیرید سرمی میشوند. همچنین مطالعات نشان میدهند که با مصرف کاسنی میتوان به طور معناداری شاهد کاهش سطح LDL (کلسترول بد) بود.
عرق کاسنی را کی بخوریم!!!
بهترین زمان برای نوشیدن این عرق صبح ناشتا قبل از صبحانه است و میزان مصرف کاسنی توسط کارشناسان یک الی دو لیوان در روز بوده که می تواند سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود. گفتنی است که کارشناسان توضیه میکنند این عرق را آب در دمای معمولی بنوشید.
بهترین میزان مصرف کاسنی برای تصفیه ی خون یک فنجان با آب در دو نوبت صبح و شب تئسیه شده.
عوارض عرق گیاهی کاسنی
همانطور که همه مواد مفید در عین داشتن خواص زیاد، ضرر هایی نیز دارند، مصرف زیاد عرق کاسنی هم عوارضی را باخود به همراه دارد. در ادامه برخی از عوارض احتمالی عرق کاسنی را مطرح می کنیم:
- تخریب عروق شبکیه
- افت فشار خون
- درد و ترش شدن معده
- افزایش ترشحات صفرا
- خطر سقط جنین برای زنان باردار
- احتمال زایمان زودرس
برای خرید انواع ” عرقیات گیاهی ” از نقلستان روی لینک کلیک کنید.ما بهترین ها را برای شما فراهم خواهیم کرد