خواص عرقیات

عرق گیاهی برگ گردو و خاص ترین خواص های آن

عرق گیاهی برگ گردو

عرق گیاهی برگ گردو و خاص ترین خواص های آن را ما در نقلستان به شما توضیح خواهیم داد که چه خواص های بی نظیری دارد این عرق گیاهی .با ما تا آخر این مقاله جذاب و مفید همراه باشید

قندخون را پایین می‌آورد. نقرس را درمان می‌کند و ورم مفاصل را که از سردی مزاج باشد تسکین می‌دهد. همچنین اثر تقویت کننده، دفع انگل، پایین آورنده قند خون و ضدعفونی‌کننده دارد

و ضد ورم لوزه و مؤثر در بیماری‌های پوستی است در قسمت های پایین توضیحات کامل را برای شما عزیزان خواهیم داد

عرق برگ گردو

عرق برگ گردو حاصل از تقطیر بخار‌های برگ درخت گردو است. برگ گردو سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین‌ها، تانن‌ها و امگا ۳ است که تمامی این خواص در عرق برگ گردو نیز وجود دارد. در ادامه به معرفی خواص و فواید عرق برگ گردو می‌پردازیم.  بررسی مواردی مانند خواص عرق برگ گردو، عرق برگ گردو برای درمان ریزش مو، عرق برگردو برای درمان مشکلات کبد، عرق برگ گردو به عنوان تصفیه کننده خون، عرق برگ گردو برای درمان بواسیر، عرق برگ گردو برای درمان سرطان، عرق برگ گردو برای کاهش قند، خون عرق گردو برای درمان سردرد‌های میگرنی، عرق برگ گردو برای پیچیدگی عضلات، عرق برگ گردو برای کاهش وزن،طرز تهیه عرق گردو و در نهایت مضرات عرق برگردو می‌پردازیم.

عرق گیاهی برگ گردو

خواص های عرق گیاهی برگ گردو

در طب سنتی عرق برگ گردو برای معالجه ورم مفاصل، آنژين و شستشوی زخم ها به كار می رود. در تحقيقات اخير نيز اثرات ضد ميكروبی آن عليه باكتری ها گزارش شده است. همچنين برگ گردو غنی از تركيبات آنتی اكسيدان است كه می تواند رشد سلول های سرطانی را مهار كند. ميزان چربی هاي بد خون نظير تری گليسريد، كلسترول تام و LDL را كاهش و در عين حال چربی مفيد خون يعنی HDL را افزايش می دهد. برخی اثرات مفيد برگ گردو بر ديابت با اثرات ايجاد شده توسط گليبن كلاميد برابری می كند. در قسمت پایین  بهترین و خاص ترین خواص های این عرق گیاهی را برای شما عزیزان معرفی خواهیم کرد

  1. عرق گیاهی برگ گردو برای درمان زخمهای عفونی و ترشحات خانم‌ها از جوشاندة برگ درخت گردو می‌توان بصورت استعمال خارجی استفاده کرد و برای خانم‌ها در رابطه با ترشحات در یک ظرف ریخته و داخل آن بنشینند.
  2. عرق گیاهی برگ گردو برای قطع ترشح شیر می‌توان از برگ تازه گردو و یا جوشاندة غلیظ برگ خشک درخت گردو، با پنبه بر روی پستان گذاشت، ترشح شیر به تدریج قطع می‌شود.
  3.  مواظب باشید چهارپایان برگ درخت گردو نخورند زیرا شیر آنها خشک می‌شوند.
  4. عرق گیاهی برگ گردو برای از بین بردن حشرات از قبیل بید و ساس برگ گردو را در محل بگذارید در ضمن جوشاندة برگ گردو مورچه را از بین می‌برد و برای دور شدن مگس از روی بدن دام‌ها جوشانده برگ درخت گردو را بر بدن آنها بمالید.
  5. برای درمان کچلی و زگیل می‌توان از پوستة پوست سبز روی گردو استفاده کرد. بدین طریق که شیرة آن را در محل بمالند.
  6.  پوست سبز گردو رنگ مو را قهوه‌ای یا حنایی می‌کند. بدین طریق که 50 گرم پوست سبز گردو را در یک لیتر آب بجوشانید و بگذارید سرد شود. موهای سر را با آن ماساژ دهید و بگذارید روی مو بماند چندین بار اینکار را انجام دهید.
  7.  هیچ وقت گردو را به تنهایی نخورید زیرا ممکن است مخاط کام و حلق را آزرده کنند.
  8.  حضرت علی‌(ع) فرموده‌اند: خوردن گردو موجب تحریک حرارت بدن و سبب زخم‌هایی در بدن می‌شود اما در زمستان برای کلیه‌ها سودمند و دفع کنندة سرما است.
  9.  کسانی که راشیتیسم دارند برگ گردو را بجوشانند و آب آن را میل کنند.
  10.  کسانی که رماتیسم دارند از دم کردة برگ گردو استفاده کنند.
  11.  برای درمان دیابت پوست سبز روی گردو را خشک کرده کوبیده صبح‌ها یک قاشق چای‌خوری با آب جوش میل شود و یا اینکه 5 گرم برگ گردو را در 200 سی‌سی آب جوش دم کرده به سه نوبت میل شود. روش دیگر: چوب یا استخوانهای (برگه) که در وسط مغز گردو می‌باشد جدا کرده خشک نموده هر صبح یک قاشق چای‌خوری با آب میل شود.
  12.  گردو با پوست، مغز آن مدت زمان بیشتری سالم می‌ماند و بهتر است همیشه گردو را با پوست نگه‎داری کنید و زمانی که مورد نیاز است پوست کنید.
  13.  کسانی که دستگاه هاضمه آنها ضعیف است و یا ورم روده دارند یا دچار ناراحتی کبدی هستند گردو برای آنها زیان‌آور است.
  14.  برای گل مژه یا چشمان قرمز می‌توان چشمها را با جوشاندة برگ گردو شستشو داد.
  15.  برای جلوگیری از آفتاب زدگی روغن گردو را به تن خود بمالید.
  16.  امام صادق(ع) فرموده‌اند: گردو را در آتش بگذارید تا کباب شود سپس آن مغز بریان شده برای پیچش شکم سودمند است.
  17.  گردو کرم کش است. مصرف آن باعث از بین رفتن کرم روده می‌شود.
  18.  مس و آهنی که در گردو وجود دارد در ساختن هموگلوبین خون همکاری می‌کند.
  19.  مالیدن روغن گردو نرمی استخوان را برطرف می‌کند.
  20.  برای درمان کرم کدو روزی 50 تا 60 گرم روغن گردو بخورید.
  21.  اگر خاک اره چوب گردو را با سرکه مخلوط کرده به صورت بمالید رنگ صورت را باز می‌کند.
  22.  صمغ درخت گردو باعث ساکت شدن درد دندان و از پیشرفت پوسیدگی آن جلوگیری می‌کند. بدین صورت که مقداری از صمغ درخت گردو را در حفره دندان کرم خورده بگذارید.
  23.  برای درمان درد عصب سیاتیک پوست سبز گردو را کوبیده بصورت ضماد در محل درد بگذارید.
  24.  کسانی که فلج شده‌اند مغز گردو با زیره سیاه کرمانی و عسل مخلوط کرده در حمام به بدن بمالند و بگذارند خوب گرم شود و سپس بشویند.
  25.  برای رفع کم خونی از دم کردة برگ یا پوست سبز گردو می‌توان استفاده کرد.
  26.  برای تسکین نیش زنبور برگ درخت گردو را به محل نیش زده بمالید.
  27.  اگر در زیر رختخواب خود برگ گردو را بگذارید کک‌ها را از بین می‌برد.
  28.  اگر دچار گزیدگی سگ‌ هار شدید، به محل گزیدگی ضماد گردو با جو بمالید. همچنین گردو و انجیر را با هم میل کنید سم را برطرف می‌کند.
  29. برای رفع برفک و جوش و تاول دهان، گردو را در دهان بجوید و مدت 5 دقیقه نگه دارید و مزمزه کنید.
  30.  برای رفع خشکی و برنزه شدن پوست از روغن مغز گردو بمالید. همچنین با جوشاندة برگ آن شستشو دهید

عرق گیاهی برگ گردو

مضرات عرق برگ گردو

عرق برگ گردو در کنار خواص و فواید بی‌نظیری که دارد ممکن است مضرات و عوارضی نیز به دنبال داشته باشد. زیاده‌روی و افراط در مصرف عرق برگ گردو می‌تواند موجب تخریب کبد شود.

افرادی که مبتلا به ورم روده و هاضمه ضعیف، بیماری‌های کبد هستند باید از مصرف این عرق خودداری کنند.

مصرف عرق برگ گردو برای افرادی که مشکلات و بیماری‌هایی مانند آسم، سرفه، گلودرد، نقرس، سردرد و سوء هاضمه دارند، توصیه نمی‌شود. مصرف همزمان عرق برگ گردو با دارو‌هایی مانند

دارو‌های ضر دیابت از جمله انسولین و گلی‌بن کلامید موجب کاهش بیش از اندازه قند خون شود.

خانم‌های باردار و مادران شیرده باید از مصرف عرق برگ گردو پرهیز کنند. همچنین افرادی که طبع گرمی دارند می‌بایست در مصرف عرق برگ گردو احتیاط کنند.

شما همچون میتوانید از سایت فروشگاهی نقلستان اطلاعات خوبی را دریافت کنید و انواع نقل و حلوا را از این سایت خریداری بفرمایئد

نقلستان در خدمت هم میهنان عزیز

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 4]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *