شربت

طرز تهیه شربت گل محمدی خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه شربت گل محمدی چیست؟ شربت گل محمدی یا گل سرخ یکی از نوشیدنی های خوش طعم و خوش عطر است که علاوه بر رنگ زیبایی که دارد، بسیار خوشمزه بوده و برای پذیرایی ها و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر شما نیز می خواهید به ساده ترین شکل ممکن این شربت بی نظیر را تهیه کنید در این مقاله از سایت “نقلستان” با ما همراه باشید:

طرز تهیه شربت گل محمدی

شربت گل محمدی یکی از نوشیدنی های خوشمزه و بسیار خوش عطر ایرانی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. این شربت رنگ بسیار خوبی دارد و به همین دلیل می تواند یک گزینه مناسب برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس باشد. در ادامه مطلب به طرز تهیه شربت گل محمدی خواهیم پرداخت:

مواد لازم

  • گل محمدی تازه 500 گرم
  • شکر 300 گرم
  • جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری
  • آب 1.5 لیتر

طرز تهیه شربت گل محمدی

طرز تهیه

  • مرحله اول: گلبرگ‌های گل محمدی را با دقت از گل جدا کرده و آن‌ها را بشویید. برای انجام این کار یک ظرف بزرگ را انتخاب کنید و گلبرگ‌ها را درون آن بریزید. سپس به میزان کافی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید تا 10 دقیقه گلبرگ‌ها درون ظرف بماند تا آلودگی‌های آن گرفته شود.
  • مرحله دوم: بعد از گذشت مدت زمان لازم، گل محمدی را آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و مقداری آب درون آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش آید.
  • مرحله سوم: گلبرگ‌ها را درون یک قابلمه دیگر بریزید و بعد از این که آب به جوش آمد، بلافاصله آن را روی گلبرگ‌ها بریزید و فورا درب قابلمه را ببندید. بهتر است تا برای انجام این کار از یک دم کنی استفاده کنید تا بخار از درون قابلمه خارج نشود.
  • مرحله چهارم: باید اجازه دهید تا قابلمه به مدت 24 ساعت در دمای اتاق بماند. با انجام این کار عطر گلبرگ ها به صورت کامل خارج خواهد شد. بعد از گذشت این مدت باید گلبرگ‌ها را داخل آبکش بریزید و سپس آبکش را روی قابلمه قرار دهید تا آب باقی مانده‌ی درون آن‌ها خارج شود. اجازه دهید تا قابلمه روی حرارت بماند تا جایی که شکر کاملا حل شود و همچنین شربت به یک غلظت ایده آل برسد. در دقایق انتهایی و زمانی که شربت کاملا آماده شد، مقدار کمی جوهر لیمو اضافه کنید و چند بار دیگر هم بزنید. البته به عنوان جایگزین جوهر لیمو از آبلمیو نیز می‌توانید استفاده کنید.

برای” طرز تهیه شربت سکنجین ” لطفا روی کلمه کلید کلیک کنید

نکات لازم برای تهیه شربت گل محمدی

حتما از آب جوش برای روی گلبرگ ها استفاده کنید و ۲۴ ساعت استراحت دهید برای جوشاندن شکر و آب گلبرگ ها حتما روی شعله ملایم قرار دهید و در زمان جوشیدن کف روی شربت را جمع کنید رعایت این نکات آشپزی کوتاه به شما کمک می کند شربت گل محمدی با کیفیت تری داشته باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *