شربت

طرز تهیه شربت گلاب و نعناع

طرز تهیه شربت گلاب و نعناع

طرز تهیه شربت گلاب و نعناع را در این مقاله از سایت “نقلستان” آموزش خواهیم داد. شربت نعناع از نوشیدنی‌های خوشمزه و خوش طعمی است که که دارای خاصیت آنتی بیوتیکی بوده و در رفع ناراحتی‌های دستگاه گوارش موثرمی باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شربت نعنا، آب و شکر هستند که نعنای مورد استفاده می‌تواند نعناع تازه یا خشک یاعرق نعناع باشد. البته می توان با افزودن موادی مانند، آب لیمو ترش، زعفران و گلاب، طعم بی نظیری به آن بخشید، برای طرز تهیه شربت بهار نارنج با طعم فوقعلاده می توانید روی کلمه کلیدی کلیک کنید.

طرز تهیه شربت گلاب و نعناع چیست؟

گلاب یکی از بهترین عرقیات گیاهی برای حفظ تعادل چربی و آبرسانی به پوست به شمار می آید. استفاده از این عرق گیاهی بی نظیر در کنار نعناع برای تسکین دردهای گوارشی بسیار مفید می باشد. این نوشیدنی با عطر و طعم نعنا یک محرک طبیعی برای بهبود عملکرد مغز است که به رفع خستگی و افسردگی کمک می‌کند و به شما انرژی تازه می‌بخشد.

بیشتر بدانید: خرید گلاب اصل و خانگی

مواد لازم برای تهیه شربت گلاب و نعناع

شکر 5 پیمانه
آبلیمو 1/2 پیمانه
برگ نعنای تازه 1 پیمانه
آب 9 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
دانه هل 4 عدد

دستور تهیه شربت گلاب و نعناع

  1. آب و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  2. برگ‌های نعنا را پس از شستن به صورت درشت خرد کنید و در شربت بریزید.
  3. حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت ریز جوش بزند و غلیظ شود، سپس دانه‌ هل را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد.
  4. در انتها آبلیمو و گلاب را به شربت اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید، سپس روی درب قابلمه، دمی قرار دهید.
  5. پس از چند ساعت که شربت خنک شد، آن را صاف کنید و در بطری شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.
  6. هنگام مصرف، شربت غلیظ را با آب و یخ رقیق کرده و نوش جان کنید.

بیشتر بدانید: خرید عرق نعناع از فروشگاه آنلاین نقلستان

طرز تهیه شربت گلاب و نعناع

فواید شربت گلاب و نعناع

  • بهبود بیماری های چربی خون
  • درمان یبوست
  • بهبود جریان گردش خون
  • بهبود سرماخوردگی
  • تصفیه کننده کبد
  • کاهش وزن
  • کمک به رفع سردرد های میگرنی
  • خوشبو کننده دهان
  • رفع غلظت خون
  • نشاط آور

طریقه مصرف شربت گلاب و نعناع برای معده

افرادی مشکل معده دارند، بهتر است از نوشیدن این ترکیب با یخ بپرهیزند. همچنین بهترین زمان برای نوشیدن ترکیب نعناع و گلاب، نیم ساعت قبل از وعده های غذایی است. برای اینکار نصف لیوان گلاب را با نصف لیوان نعناع مخلوط کرده و می توانید با عسل میل کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 5 میانگین: 4.6]

One thought on “طرز تهیه شربت گلاب و نعناع

  1. سمانه گفت:

    عالي بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *