طرز تهیه شربت نعناع و لیمو تازه و خانگی

طرز تهیه شربت نعناع و لیمو تازه را در این مقاله از سایت “نقلستان” بررسی خواهیم کرد. شربت نعناع یکی از شربت های بسیار ساده و خوشمزه است که می توانید در تابستان و همزمان با رسیدن فصل گرما با لیموی تازه تهیه کنید. این شربت بسیار ساده است و برای تقویت معده و دستگاه گوارش بسیار عالی می باشد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید:
طرز تهیه شربت نعناع و لیمو
شربت نعناع و لیمو یک نوع نوشیدنی سالم و مغذی است که برای شیرین کردن آن از عسل استفاده میشود. این شربت را میتوانید بعد از هر وعده غذایی یا به عنوان یک نوشیدنی سرد و ساده در تابستان مصرف کنید.
مواد لازم
عرق نعناع | 1.5 لیتر |
نعناع خشک | 120 گرم |
عسل | 500 گرم |
آبلیموی تازه | به میزان لازم |
طرز تهیه
- نعناع خشک را در ظرفی بریزید، عرق نعناع را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت دو ساعت در عرق نعناع خیس بخورد.
- پس از ۲ ساعت، مخلوط را بر روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
- حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط حاصل ولرم شود، سپس آن را از صافی عبور دهید و عسل را به آن اضافه کنید.
- شربت را هم بزنید تا عسل کاملا حل شود، سپس صبر کنید تا شربت خنک شود.
- شربت نعناع را پس از خنک شدن در بطری شیشهای تمیزی ریخته و در محلی خنک نگهداری کنید.
- هنگام مصرف یک قاشق غذاخوری از شربت را در لیوان بریزید، چند قطره آبلیموی تازه به آن اضافه کنید و بقیه لیوان را با آب پر کنید.
- شربت را هم بزنید تا یکنواخت شود، سپس چند تکه یخ به آن اضافه کرده و به صورت خنک میل کنید.
- می توانید از چند برگ تازه نعناع و حلقه های لیمو ترش برای تزیین آن استفاده کنید.
خواص شربت نعناع و لیمو
- بهبود عملکرد سیستم گوارشی
- کاهش تب و دمای بدن
- کاهش استرس و اضطراب
- مفید برای سرماخوردگی و آنفولانزا
- مفید برای دردهای قاعدگی
- کمک به لاغری و کاهش وزن
- بهبود کیفیت خواب
- رفع سردرد
- مفید برای کبد و کیسه صفرا
- خوشبو کننده دهان
سوالات شما
برای ماندگاری بیشتر شربت نعنا چه کنیم؟
در مرحله سرد شدن شربت، بهتر است روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید.
علت تلخ شدن شربت نعنا چیست؟
استفاده از ساقه نعنا و اضافه کردن آبلیمو در مرحله جوشاندن شربت باعث تلخ شدن آن میشود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]