طرز تهیه شربت سکنجبین را در این مقاله از سایت “ نقلستان ” به شما عززیزان آموزش می دهیم و برای مطالعه مقاله طرز تهیه شربت گل محمدی روی کلمه کلیدی کلیک کنید.
طرز تهیه شربت سکنجبین خوشمزه
شربت سکنجبین یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و ساده است که با نعناع تازه، سرکه و عسل تهیه می شود. طعم و مزه بسیار خوبی دارد. نوشیدن این شربت فواید بسیاری دارد. در ادامه مطالب به برخی از این خواص بی نظیر اشاره خواهیم کرد:
مواد لازم
- نصف پیمانه سرکه
- دو پیمانه شکر (میتوان از عسل به جای شکر استفاده کرد)
- دولیوان آب
- چند برگ نعنای تازه (در تهیه شربت سکنجبین میتوان عرق نعناع یا چند برگ نعناع نیز استفاده کرد)
- یخ به مقدار دلخواه
طرز تهیه
- ابتدا آب و شکر را در ظرفی میریزیم و روی حرارت میگذاریم.
- پس از جوش آمدن، سرکه و نعناع را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت هم میزیم تا به قوام برسد.
- زمانی که به قوام دلخواه برسد از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود. سپس با آب و یخ نوش جان کنید.
فواید شربت سکنجبین
- شربت سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنیها در طب سنتی است که دافع صفراست و صفرای اضافی بدن را خارج میکند.
- سکنجبین از عسل و سرکه ساخته میشود که نفوذ غذا را به سلولهای بدن افزایش میدهد.
- شربت سکنجبین التهاب ناشی از گرما را میکاهد و در نهایت سموم بدن را به همراه ادرار یا عرق بیرون میآورد.
- میتواند ملین و مسهلی مفید باشد.
- اگر سکنجبین با تخم کاسنی و کمی گلاب تهیه شود، نوشیدنی پرسودی خواهد شد و خصوصاً برای آنهایی که طبعی گرم داشته یا کسانی که مبتلا به نفخ هستند منافع زیادی دارد، ولی برای مبتلایان به زخم معده زیانبخش است.
- مصرف آن نفوذ غذا به سلولهای بدن از جمله سلولهای کبد را افزایش میدهد.
- اگر کاهو را با سکنجبین یا سرکه بخورید، اشتها آور است.
- دمای بدن را کاهش میدهد.
- درصورتی که اشتها ندارید سکنجبین یک اشتها آور بینظیراست.
- افرادی که سردردهای پیاپی دارند از سکنجبین استفاده کنند.
- درمان مشکلات گوارشی و نفخ معده
- درمان کامل بیخوابی
- درمان مشکلات ادراری
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]