طرز تهیه شربت بهار نارنج با طعم بی نظیر

طرز تهیه شربت بهار نارنج را قصد داریم در این مقاله از سایت “نقلستان” به صورت مرحله به مرحله برای شما عزیزان آموزش دهیم. اگر می خواهید یک شربت بی نظیر و دلچسب طبیعی را تهیه کنید، در این مقاله با ما همراه باشید: شربت بهار نارنج یکی از انواع نوشیدنی های سنتی و سالم ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود. شما می توانید این شربت را به راحتی و با کمترین مواد اولیه در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه شربت بهار نارنج چیست؟
بهار نارنج شکوفه درخت نارنج است که در صنعت عطر سازی، ساخت اسانس و انواع نوشیدنی های فصلی، مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه مفید خواص بسیاری داشته و یکی از مفید ترین نوشیدنی ها به شمار می آید. شربت بهار نارنج از شکوفه های بهار نارنج، شکر، آب و آب لیمو تشکیل شده می شود. شما می توانید در منزل خود به راحتی این محصول را تهیه کرده و روزهای گرم تابستان را خنک کنید.
مواد لازم
- عرق بهار نارنج : 2/3 پیمانه
- شکر: 2پیمانه
- آب 1 پیمانه
- آبلیمو تازه 1 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده : به میزان لازم
- گلاب: 1/4 پیمانه
طرز تهیه
- ابتدا قابلمه ی مناسبی را انتخاب کنید.
- شکر و آب را به قابلمه اضافه کنید.
- قابلمه را بر روی شعله متوسط قرار دهید.
- ترکیب فوق را هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود.
- حالا عرق بهار نارنج را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به شربت اضافه کرده و هم بزنید.
- اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بر روی حرارت به نقطه جوش برسد.
- زمانی که شربت به غلظت مطلوب رسید،آب لیمو ترش تازه را به شربت بهار نارنج اضافه کرده و هم بزنید.
- سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید شربت بهار نارنج کاملا خنک شود.
- پس از خنک شدن آن را در یک شیشه دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای درست کردن شربت بهار نارنج حدود یک تا دو قاشق از شربت را به همراه آب به لیوان اضافه کرده و آن را سرو کنید.
فرآورده های بهار نارنج
بهار نارنج، فرآوردههای بسیاری دارد که در میان آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مربا
- عرق
- شربت
- گیاه تازه
- گیاه خشک شده،
- گیاه پودر شده
- و چای سیاه بهار نارنج
نکات مهم برای تهیه و نگهداری شربت بهار نارنج
- برای تهیه یک شربت لذیذتر، میتوان عرق بهار نارنج را با عرق بیدمشک، تخم شربتی، عسل، شربت سکنجبین، زعفران دمکرده و گلاب مخلوط کرد.
- بهتر است شربت بهار نارنج را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.
- عرق بهار نارنج خیلی زود فاسد میشود، بنابراین باید در ظروف مات و به دور از نور خورشید نگهداری شود.
- اگر شربت به دست آمده از مربای بهار نارنج، غلظت کافی و مورد نظر شما را نداشت، میتوانید آن را در ظرفی جداگانه با کمی شکر بجوشانید و سپس آن را مصرف کنید.
خواص بهار نارنج چیست؟
- درمان اختلالات دستگاه گوارش
- درمان اختلالات خواب
- آرامش اعصاب
- تقویت سیستم ایمنی بدنی
- درمان سردرد های عصبی
- مفید برای پوست
- ضد آلرژی و ضد التهاب
- کمک به هضم بهتر غذا
- مفید برای ناراحتی های معده
عالی بود