طرز تهیه حلوای کفگیری را ما برای شما عزیزان به صورت کامل آموزش و توضیح خواهیم داد با نقلستان در این مقاله همراه باشید.
حلوای کفگیری
حلوای کفگیری یکی از انواع حلواهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود،
این حوای بینظیر میشه گفت یکی از بهترین و پر طرفدار ترین های شهر زیبای تبریز می باشد
که مردم عزیز این استان از این شیرینی در مراسم های همچون ختم یا مراسم های دیگه از این شیرینی فوقعلاده استفاده می کنند
این حلوا به خاطر اینکه با کفگیر جدا می شود و ظاهرش شبیه کفگیر است، به حلوا کفگیری معروف شده است
و شما می توانید این حلوای کفگیری زعفرانی را به صورت زعفرانی و زنجبیلی درست کنید.
مواد لازم حلوا کفگیری
موارد نیاز برای درست کردن این حوا را ما در قسمت پایین به شما توضیح خواهیم داد
- آرد نخودچی: الیوان
- آرد سفید قنادی :۲ لیوان
پور قند : ۲ لیوان - کره :۵۰ گرم
- گردو یا بادام خرد شده : نصف لیوان
- روغن جامد یا نیمه جامد :دو سوم لیوان
- پودر هل :۲ قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده :۱ قاشق سوپخوری
حلوای کفگیری را از کجا بخریم
مجموعه فروشگاه اینترنتی ما با تهیه انواع حلوای ارومیه از بهترین مجموعه های تولیدی ارومیه، تضمین پایین ترین قیمت و بالاترین کیفیت را به شما مشتریان عزیز می دهد. همچنین شما عزیزان می توانید محصولات و قیمت های مجموعه ما را با سایت های دیگر مقایسه کنید تا از کیفیت و قیمت بی نظیر اطمینان داشته باشید.حلوای کفگیری یکی از بهترین های فروشگاه اینترنتی نقلستان می باشد عزیزان می توانند این حلوای خوش مزه و با کیفیت را از طریق صفحه خرید حلوا ما تهیه کرده و لذت یک حلوای خوب را بچشید.
دستور پخت حلوای کفگیری
ما قصد داریم در این قسمت مقاله شما عزیزان را با دستور پخت این حلوای بینظیر آشنا کنیم. با ما تا آخر این مقاله همراه باشید
برای درست کردن حلوا کفگیری ابتدا آرد سفید را با حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه هم تفت می دهیم.
توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی کم باشد تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آن نیز زیاد تغییر نکند.
حال تابه را از روی حرارت بردارید و آرد نخودچی را داخل آرد سفید الک دهید.
سپس دوباره آن را روی شعله قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه با این آرد تفت دهید.
آرد ها را الک کنید و بعد کره و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
حال تابه را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در این میان هل را آسیاب کنید. سعی کنید هل را از قبل آسیاب نکنید زیرا عطر آن از بین می رود، بهتر است همون لحظه آن را آسیاب کنید.
بادام یا گردو را نیز در آسیاب بریزید و فقط در حد اینکه کمی خرد بشن آسیاب کنید.
بعد از اینکه آرد خنک شد، نثار را داخل مواد الک کنید. توجه داشته باشید که اگر نثار را الک نکنید داخل حلوا گلوله شکل می شود.
سپس پودر هل و زعفران را به آن اضافه کنید و با پشت قاشق نثار را به خورد آرد بدهید این مرحله کمی دشوار است، سعی کنید
با تمام قدرتتان نثار را به خورد آرد دهید. بادام یا گردو را نیز اضافه کنید.
حالا به کمک دستتان حلوا را فشار دهید تا منسجم شود، حلوا را کنار تابه جمع کنید.
سپس کفگیر را داخل حلوا ببرید و حلوا را بلند کنید، سپس بشقاب را روی حلوا برگردونید و حلوا را توش برگردانید. حال حلوای شما آماده سرو است.
شما عزیزان همچون می توانید از طریق” اینستاگرام نقلستان “مارا دنبال کرده و اطلاعات مفید و خوبی را دریافت کنید.
امیدواریم در سایت نقلستان شما توانسته باشید این حلوای خوش مزه را تهیه و نوش جان کرده باشید
شما میتوانید از سایت نقلستان خرید حلوا و نقل را خریدرای کنید
با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت ما برای شما عزیزان پیشنهاد میکنیم حتما یک بار
از محصولات متنوع ما خریداری کنید و لذت ببرید .نقلستان در خدمت هم میهنان عزیز