طرز تهیه

طرز تهیه حلوای پسته و خواص بی نظیر آن

طرز تهیه حلوای پسته

طرز تهیه حلوای پسته ای چگونه است؟ حلوای پسته چه خواصی دارد؟ همانطور که می دانید حلوای پسته یکی از سوغاتی های خوشمزه و بی نظیر شهر ارومیه است. این محصول یک منبع غنی و کاملا طبیعی برای بدست آوردن انرژی از دست رفته در طول روز است. در این مقاله از سایت “نقلستان” قصد داریم با خواص و طرز تهیه حلوای پسته ای بیشتر آشنا شویم:

طرز تهیه حلوای پسته چیست؟

حلوای پسته یکی از انواع حلواهای خوشمزه و جذاب است که از آن در مهمانی ها و محفل ها برای پذیرایی استفاده می شود. برای تهیه حلوای پسته رسپی های مختلفی وجود دارد که ما در این قسمت به یکی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

مواد لازم:

  • آرد سفید قنادی سه لیوان
  • روغن جامد سه چهارم لیوان
  • کره 25 گرم
  • پودر پسته نصف لیوان
  • پودر هل یک قاشق چای خوری
  • پودر قند یک لیوان
  • پودر پسته نصف لیوان

طرز تهیه:

مرحله اول

در این مرحله برای تهیه حلوای پسته ای مجلسی ابتدا آرد را درون الک ریخته و 2 الی 3 بار الک کنید. سپس آن را به رون یک تابه مناسب بریزید. تابه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مداوم هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود. اما دقت کنید که رنگ آن تغییر نکرده و نسوزد. زمان لازم برای تفت دادن آرد می تواند بین 30 تا 40 دقیقه باشد.

مرحله دوم

در این مرحله برای بافت نرم تر حلوای پسته ای می توانید آرد تفت داده شده را دوباره الک کنید. سپس آن را به تابه برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله سوم

این مرحله نوبت افزودن روغن جامد و کره به آرد است. پس از اضافه کردن این مواد با استفاده از قاشق آن را هم بزنید تا روغن و کره در آرد ذوب شده و به خوبی باهم مخلوط شود. به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا آرد کمی سرخ شود. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم کمی از دمای حلوا کاسته شود.

طرز تهیه حلوای پسته

مرحله چهارم

پس از اینکه کره، روغن جامد و آرد به خوبی با هم مخلوط شده و دمای آن کم شد. پدر قند و هل را به درون الک ریخته و 2 بار بر روی مخلوط تابه الک می کنیم. مواد را با هم مخلوط کرده تا به ترکیبی یکدست تبدیل شود. برای رنگ بهتر نیز می توانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید. دقت داشته باشد که در زمان اضافه کردن پودر قند، مخلوط خیلی داغ یا سرد نباشد. در این صورت حلوا انسجام خود را از دست می دهد.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر پسته‌ را به همراه گلاب به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و حالت خمیری پیدا کنند. (برای انسجام بیشتر می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری شیر عسلی هم استفاده کنید.)

مرحله ششم

برای فرم دادن حلوا در این مرحله کف قالب‌ سیلیکونی را کمی چرب کنید. سپس حلوا را در قالب بریزید و با قاشق محکم فشار دهید تا مواد کاملا به هم بچسبند. باید مواد ولرم باشند تا چسبندگی خود را حفظ کنند. قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا حلوا پسته خودش را بگیرد.

مرحله هفتم

در آخرین مرحله از طرز تهیه حلوای پسته، برای تزیین حلوا می توانید از شکلات شیری یا تخته ای استفاده کنید.

خواص حلوای پسته ای چیست؟

حلوای پسته با داشتن مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند ویتامین‌های E، B و A و مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم و آهن به عنوان یک ترکیب مقوی برای افزایش انرژی و ایجاد نشاط مورد استفاده قرار می گیرد. پسته موجود در این حلوا سرشار از فیبرهای رژیمی مقوی بوده که در تقویت حافظه و بهبود عملکرد قلب برای کودکان و نوجوانان نقش مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: به دلیل استفاده از مواد سالم و مقوی در تولید این محصول، با خرید حلوای پسته از فروشگاه آنلاین نقلستان می‌توانید سلامتی و نشاط را بر سر سفره‌تان ببرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 4]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *