طرز تهیه حلوای هویج تبریزی را در این مقاله از سایت ” نقلستان ” بررسی خواهیم کرد. حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. یکی ازاین نوع حلواها، حلوای هویج است. این حلوا بافت متفاوتی با حلواهای دیگر دارد. هلوای هویج را می توان به عنوان عصرانه در کنار چای سرو نمود. وجود هویج، گردو و شیره انگور در این حلوا، می تواند یک ترکیب مفید و مقوی برای بدن باشد. در ادامه مطلب به طرز تهیه این دسر خوشمزه خواهیم پرداخت.
طرز تهیه حلوای هویج تبریزی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج
- هویج 500 گرم
- شکر 200 گرم
- شیره انگور 100 گرم
- گردو 30 عدد
- گلاب 4 قاشق غذاخوری
- پودر هل 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
- برای تهیه حلوای هویج تبریزی ابتدا هویج ها را شسته و پوست آن را می گیریم. سپس در یک قابلمه بزرگ، هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم. در ادامه شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.
- سپس هویج رنده شده و شکر را به خوبی مخلوط می کنیم و حدود ۱ ساعت می گذاریم تا هویج آب بندازد. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجاره می دهیم هویج ها آب بیندازد و آب اضافی آن کامل تبخیر شود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]