باسلوق

طرز تهیه باسلوق با شیره انگور چیست؟

طرز تهیه باسلوق با شیره انگور چیست؟

طرز تهیه باسلوق با شیره انگور را در این مقاله از سایت “نقلستان” بررسی خواهیم کرد. باسلوق شیره انگور یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستور های مختلفی تهیه می شود. این شیرینی طبع گرمی دارد و یک دسر عالی برای روزهای سرد زمستان می باشد. در ایران باسلوق شیره انگور در شهرهای ارومیه، ملایر و ساوه بسیار معروف است.

طرز تهیه باسلوق شیره انگور

باسلوق شیره انگور یا سوجوق یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که با گردو و شیره انگور تهیه می شود. این میان وعده خوشمزه را می توانید به راحتی تهیه کنید برای این کار باید گردو ها را به نخ بسته و داخل مخلوط باسلوق بزنید و آویز کنید تا خشک شود و بعد برای زمستان و شب یلدا میل کنید. باسلوق گردویی بسیار مقوی می باشد زیرا دارای ترکیبات مفید و مغذی برای بدن می باشد

مواد لازم برای تهیه باسلوق 

شیره انگور رقیق ۲ پیمانه
آرد ½ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پودر هل ۲ قاشق چای خوری
مغز گردو ۳۰۰ گرم

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه باسلوق شیره انگور خوشمزه به روش ساوه ای ابتدا شیره انگور را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را دو تا سه مرتبه الک می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را کم کم به محلول آب و شیره انگور اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا آرد درون آب و شیره انگور حل شود. حالا مواد را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مجددا به قابلمه اضافه می کنیم.

طرز تهیه باسلوق با شیره انگور چیست؟

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس پودر هل را به مواد اضافه کرده و به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا آرد بپزد و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. هم زدن مواد را باید تا زمانی که مواد غلیظ شوند ادامه دهیم.

بیشتر بدانید: بهترین زمان مصرف عرقیات گیاهی

مرحله چهارم

مرحله ششم

این کار باعث می شود لایه شیره اطراف گردوها ضخیم تر شود. چند بار هر ۱۵ دقیقه یک بار این کار را انجام می دهیم تا باسلوق به خوبی شیره جذب کنند. اگر در این بین شیره سفت شد، کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *