خواص عرقیات

درمان سرگیجه با گیاهان دارویی

درمان سرگیجه با گیاهان دارویی

درمان سرگیجه با گیاهان دارویی یکی از بهترین روش ها برای رفع این عارضه است. یکی از مشکلاتی که اکثر افراد با آن مواجه می‌شوند، گیج رفتن سر یا چرخش سر است. معمولا سرگیجه همراه با حالت تهوع است و با یکدیگر رابطه‌ای دو سویه دارند. در این مقاله از سایت ” نقلستان ” همراه ما باشید تا با راهکارهای درمانی سرگیجه آشنا شویم:

درمان سرگیجه با گیاهان دارویی موثر

علائم سرگیجه شامل موارد زیر است:

  • پایین آمدن قند
  • افت فشار خون
  • مشکلات گردش خون
  • کم‌خونی
  • میگرن
  • اضطراب و استرس
  • سکته مغزی

برای درمان سرگیجه می‌توان به پزشک مراجعه نمود و پزشک با مشاهده‌ی شرایط بیمار داروی مورد نیاز را تجویز می‌کند. در مقابل راهها و روش‌های خانگی و طبیعی نیز وجود دارد که در این مقاله به معرفی بعضی از این روشها می‌پردازیم:

زنجبیل

یکی از گیاهانی که برای درمان و رفع سرگیجه بسیار مفید است و کمک زیادی به جریان مناسب خون در مغز و سایر قسمتهای بدن می‌شود، زنجبیل است. این گیاه پرخاصیت باعث تسکین و بهبود علائم بیماری‌های حرکتی می‌شود و برای تهوع در دوران بارداری نیز بسیار مناسب است. از گیاه زنجبیل به شکل‎‌ها و صورت‌های مختلف می‌توانید استفاده نمایید.عزیزانی که نارحتی قلبی دارند می توانند با خواندن مقاله” درمان ناراحتی قلبی ” اطلاعات خود را بالا ببرند و راه کاری باشد برای درمان این بیماری.

درمان سرگیجه با گیاهان دارویی

لیمو

یکی دیگر از روشهای خانگی و طبیعی برای درمان سرگیجه استفاده از لیمو است. لیمو دارای ویتامین C است که باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود. این میوه انرژی طبیعی بدن را افزایش و هضم غذا در بدن را افزایش می‌دهد. برای استفاده از این روش درمانی به این صورت عمل کنید که یک لیمو را از وسط برش دهید و آب نصف آن را بگیرید و در یک ظرفی که حاوی یک لیوان آب است بریزید و به آن مقدار دو قاشق چایخوری شکر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و سپس میل کنید.

عسل

یکی دیگر از روشهای خانگی و طبیعی برای درمان سرگیجه، استفاده از عسل است. قند طبیعی موجود در عسل باعث بالا رفتن انرژی بدن می‌شود و از کاهش قند خون که یکی از عوامل ایجاد سرگیجه است جلوگیری می‌کند. برای استفاده از این روش درمانی به این صورت عمل کنید که مقدار دو قاشق چایخوری از سرکه سیب و عسل را در یک ظرفی که حاوی یک لیوان آب گرم یا سرد است بریزید و به خوبی هم بزنید و سپس این نوشیدنی را در روز دو مرتبه مصرف کنید تا بهبودی حاصل شود.

مصرف مواد غذایی آهن دار

مصرف غذاهای آهن دار نیز روش درمانی خانگی و طبیعی برای رفع سرگیجه است. اگر علت سرگیجه‌های شما کم‌خونی است، بنابراین باید از مواد غذایی آهن دار استفاده کنید. برای رفع سرگیجه‌ی خود باید از گوشت قرمز، جگر گاو، عدس، مرغ، لوبیا، سبزیجاتی که دارای برگ تیره هستند، سیب زمینی، نخود، آب گوجه فرنگی، اسفناج و کشمش استفاده کنید. این مواد غذایی را در رژیم غذایی خود قرار دهید و شاهد اثرات نتایج بخش آن شوید.

شیره انگور

استفاده از شیره انگور نیز روش طبیعی و خانگی برای درمان و رفع سرگیجه است. برای استفاده از این روش درمانی به این صورت عمل کنید که شیره انگور را به مدت سه ماه هر روز در صبحانه مصرف کنید تا سرگیجه شما برطرف شود.

درمان سرگیجه با گیاهان دارویی

عرق رازیانه

یکی از روشهای درمانی خانگی وطبیعی برای خانم‌هایی که دچار سرگیجه می‌شوند، مصرف عرق رازیانه است. برای استفاده از عرق رازیانه به این صورت عمل کنید که به مدت چهار ماه، هر روز یک لیوان عرق رازیانه مصرف کنید.

دمنوش اسطوخودوس

استفاده از دمنوش اسطوخودوس نیز روش خانگی و طبیعی مناسب دیگری برای درمان سرگیجه است. برای تهیه این دمنوش به این صورت عمل کنید که مقداری از این گیاه را در ظرفی که حاوی یک لیوان آب در حال جوش است بریزید و اجازه دهید به مدت ده الی پانزده دقیقه روی حرارت ملایم قرار گیرد و پس از گذشت این مدت زمان آن را از صافی عبور دهید و میل کنید. برای اینکه طعم تلخ این دمنوش شما را اذیت نکند کمی به آن عسل اضافه کنید. این دمنوش را هنگامی که دچار سرگیجه شدید مصرف کنید تا بهبودی حاصل شود.

عرق بیدمشک

یکی از روشهای مفید و موثر خانگی که برای درمان سرگیجه به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم استفاده از عرق بیدمشک است. شما می‌توانید این نوشیدنی را به تنهایی مصرف کنید و یا از آن شربتی تهیه کنید و میل کنید. برای تهیه شربت به این صورت عمل کنید که در ظرفی که حاوی یک لیوان آب سرد است کمی شکر یا عسل، مقداری آبلیموی تازه و عرق بیدمشک اضافه کنید و هم بزنید و سپس این نوشیدنی گورا را میل کنید تا بهبودی حاصل شود. این شربت را می‌توانید روزانه یک تا دو مرتبه مصرف کنید و شاهد اثرات نتایج بخش آن شوید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *