خواص عرقیات

خواص عرق نعناع و گلاب

خواص عرق نعناع و گلاب

خواص عرق نعناع و گلاب چیست؟ عرق نعناع و گلاب دو نوع از پرکاربردترین عرقیات گیاهی برای سلامتی، زیبایی و آشپزی هستند. رفع جوش صورت و کاهش درد معده از جمله خواص عرق نعناع و گلاب هستند. خواص عرق نعنا بی‌شمار است. در این مقاله از سایت “نقلستان” قصد داریم با این فواید بیشتر آشنا شویم:

خواص عرق نعناع و گلاب چیست؟

عرق نعناع خواص درمانی فراوانی دارد ولی از مشهورترین درمان‌های آن رفع نفخ معده و هضم غذا است. این عرق سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزم، پروتئین، فیبر، کربوهیدرات، ویتامین‌های مختلف، آهن و… است. از مهم ترین فواید این نوشیدنی بی نظیر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فواید عرق نعناع

  • یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین خواص عرق نعناع کمک به هضم بهتر غذا است. این امر از وجود منتول (menthol) در نعناع ناشی می‌شود. منتول یک روغن فعال است که خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتری دارد و علاوه بر رفع سوء هاضمه به تسکین درد معده و کاهش نفخ دستگاه گوارشی کمک می‌کند.
  • گیاه نعناع دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند در کاهش ترشحات مخاط، رفع گرفتگی‌ها و برطرف کردن تورم سیستم تنفسی تاثیرگذار باشد.
  • عرق نعناع از خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی برخوردار است و می‌تواند با ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی مقابله کند.

خواص عرق نعناع و گلاب

فواید گلاب

  • گلاب به دلیل تقویت سیستم عصبی که دارد برای درمان سردرد و میگرن موثر است.
  • گلاب دارای خواص ضد عفونی کننده قدرتمندی است که می تواند از بروز عفونت جلوگیری کند. به همین دلیل موجب پیشگیری از ابتلا به بیماری های چشمی مختلف مانند خشکی چشم و آب مروارید و در قطره های چشمی برای درمان التهاب چشمی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • استفاده‌ی منظم از گلاب می‌تواند چین و چروک را کاهش دهد و حتی منافذ باز پوست را ببندد. شما می‌توانید هر روز صبح بعد از حمام از گلاب برای تقویت پوست خود استفاده کنید.

بیشتر بدانید: خرید گلاب اصیل از فروشگاه آنلاین نقلستان

خواص شربت نعناع و گلاب

  • احیا و آبرسانی پوست
  • چربی سوزی بالا
  • بهبود جریان گردش خون
  • بهبود عملکرد قلب
  • بهبود سرماخوردگی
  • تصفیه کننده کبد
  • کاهش وزن
  • کمک به رفع سردرد های میگرنی
  • رفع بوی بد دهان و خوشبو کننده
  • رفع غلظت خون
  • نشاط آور

مصرف نعناع در بارداری

مصرف نعناع در دوران بارداری مخصوصا در سه ماهه اول برای درمان حالت تهوع بسیار موثر و موجب خنک نگه داشتن بدن می شود، . در طول بارداری به علت تغییرات هورمونی درجه حرارت بدن با تغییرات زیادی همراه است اما مصرف چند برگ نعناع موجب تنظیم درجه حرارت بدن می شود. استفاده از برگ نعناع موجب درمان مشکلات گوارشی، تازه نگه داشتن دهان و رفع استرس و اضطراب در زنان باردار می شود.اما مصرف بیش از حد نعناع در دوران بارداری موجب سقط جنین می گردد. به همین دلیل باید قبل از مصرف با پزشک مورد نظر مشورت شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *