شربت

خواص شربت گلاب و زعفران (طرز تهیه شربت گلاب و زعفران)

خواص شربت گلاب و زعفران

خواص شربت گلاب و زعفران چیست؟ شربت گلاب و زعفران فواید درمانی زیادی داشته و سرشار از ویتامین ها و ترکیبات معدنی است. این شربت تاثیر زیادی در بهبود آرامش و درمان افسردگی دارد. همچنین به دلیل خواص ضد التهابی خود می تواند باعث بهبود علائم سرماخوردگی و درد های گوارشی شود. در این مقاله از سایت نقلستان” قصد داریم با خواص شربت گلاب و زعفران و طرز تهیه آن بیشتر آشنا شویم:

خواص شربت گلاب و زعفران چیست؟

شربت گلاب و زعفران یک ترکیب موثر برای درمان افسردگی، استرس، نشاط آور و تقویت کننده اعصاب است. در طب سنتی برای بهبود دردهای گوارشی و تقویت سیستم ایمنی، این شربت بی نظیر توصیه می شود. استفاده از ترکیب گلاب و زعفران بدون شیرین کننده ای مانند شکر می تواند برای افراد دیابتی مفید بوده و از بالا رفتن قند خون جلوگیری کند. در ادامه مطلب به خواص جداگانه گلاب و زعفران اشاره خواهیم کرد:

خواص گلاب

گلاب یک نوشیدنی بسیار مقوی برای بدن بوده و از خواص آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش استرس
  • پاکسازی کبد
  • درمان جوش های پوستی
  • مقوی برای قلب
  • موثر برای سیستم گوارشی
  • کمک به هضم غذا

خواص شربت گلاب و زعفران

خواص زعفران

از خواص زعفران نیز میتوان موارد زیر را نام برد:

  • افزایش اشتها
  • درمان تنش های عصبی
  • موثر برای بی خوابی
  • کاهش اضطراب
  • بهبود حافظه
  • درمان سردرد
  • مفید برای درد مفاصل
  • موثر برای بیمان آلزایمری و پارکینسون
  • خون ساز
  • تقویت پوست و مو

برای خواص شربت عسل و نعناع رو لینک مربوطه کلیک کنید.

اثرات شگفت انگیز شربت گلاب و زعفران

در مطالب بالا با خواص بی نظیر زعفران و گلاب آشنا شدیم. این شربت حاوی انواع ویتامین های E، C، A بوده و ترکیبات معدنی موثری مانند پتاسیم، سدیم، کربوهیدرات، فیبر و … دارد. در نتیجه برای افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید می باشد.

طرز تهیه شربت گلاب و زعفران

مواد لازم:

گلاب  ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
آب  ۵ پیمانه
شکر  یک کیلوگرم
زعفران  یک قاشق‌ چای‌ خوری
هل  ۱ عدد
طرز تهیه:
برای تهیه این شربت ابتدا آب را درون قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید.
در این مرحله زعفران ساییده‌ شده را به آن اضافه کرده و شعله را کم می‌کنیم.
حالا باید اجازه دهید که با حرارت کم و در بسته زعفران به‌ خوبی دم بکشد.
پس از آن شکر، گلاب و هل را اضافه کرده و صبر می کنیم تا به قوام کافی برسد
وقتی که شربت کاملاً غلیظ شد، ‌آن را از روی گاز برداشته و هل را از آن خارج کنید.
سپس بعد از سرد شدن داخل یخچال قرار دهید.
می توانید هنگام سرو شربت مقداری خاکشیر یا تخم شربتی را با آن مخلوط کنید.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 5 میانگین: 4.2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *