اطلاعات عمومی

تاثیر پونه کوهی بر فشارخون چیست؟

تاثیر پونه کوهی بر فشارخون بسیار زیاد بوده و به دلیل ترکیبات مفیدی که دارد می تواند به عنوان یک راهکار مناسب برای انواع مختلفی از بیماری های مختلف به شمار آید. در میان گیاهان دارویی، گیاه پونه از خانواده نعناع بوده و مقدار زیادی از اسانس روغنی منتول دارد. در این مقاله از سایت “نقلستان” قصد داریم با خواص این گیاه برای فشار خون بیشتر آشنا شویم:

تاثیر پونه کوهی بر فشارخون

همانطور که می دانید فشار خون بالا یکی از انواع بیماری های مزمن در سراسر جهان است که افراد زیادی را درگیر می کند. برای جلوگیری از این عارضه بایستی سبک زندگی و عادات غذایی خود را تغییر دهید. امروزه استفاده از گیاهان دارویی به عنوان یک داروی طبیعی برای جلوگیری از علائم بیماری فشار خون متداول شده است. توصیه می شود قبل از استفاده از این محصولات با پزشک خود مشورت کنید. اگر منعی برای مصرف آن ها نداشته باشید، می توانید از آن به عنوان یک مکمل کمکی برای کنترل فشار خون خود استفاده کنید.

طبع عرق پونه چیست؟

پونه کوهی و عرق آن دارای طبع گرم و خشک می باشد. این گیاه دارویی حاوی مقدار زیادی فیتوسترون، ساپونین ها، فیبر، پروتئین، آنتوسیانین ها، آنتی اکسیدان، اسید فنولیک، کلسیم، فیبر، آهن، پتاسیم، منیزیم، و ویتامین A می باشد.

تاثیر پونه کوهی بر فشارخون

خواص پونه کوهی برای فشار خون بالا

برای کنترل فشار خون بالا توصیه می شود از رژیم های غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم بالاتر استفاده کنید. غذای مصرفی شما باید سدیم کمتری داشته باشد. عدم رعایت توازن این ترکیبات می تواند تاثیرات منفی برای فشار خون داشته باشد. پونه کوهی با داشتن ماده فعالی مانند کارواکرول، تاثیر زیادی در کاهش فشار خون داشته و به دلیل مقادیر بالای پتاسیم در کنترل فشار خون بسیار موثر می باشد.

برای فشار خون بالا پونه کوهی بهتر است یا نعناع؟

برای کنترل فشار خون بالا تاثیر پونه کوهی بیشتر از نعناع می باشد چراکه پونه کوهی سدیم کمتر و پتاسیم بیشتری نسبت به نعناع دارد. همچنین میزان کلسیم و منیزیم موجود در آن بیشتر است.

خواص عرق پونه چیست؟

  • خلط آور
  • درمان سیاه سرفه
  • پاکسازی و درمان لکه های صورت
  • تقویت کننده دستگاه عصبی
  • درمان درد معده
  • درمان گلو درد
  • جلوگیری استفراغ
  • درمان بیماری های عفونی
  • درمان سرماخوردگی
  • درمان استرس

طریقه مصرف پونه کوهی

افزودنی

شما می‌توانید طبق ذائقه خود از پونه کوهی به عنوان طعم دهنده به گوشت‌ها، خورشت‌ها، آش یا غذاهای دیگر استفاده کنید.

عرقیات

با استفاده از عرق پونه می توانید شربت خوش طعمی را درست کنید. بر ای این منظور از ترکیباتی مانند تخم شربتی و خاک شیر نیز می توانید استفاده کنید. برای مصرف عرق پونه به میزان یک فنجان از آن را بعد از هر وعده غذایی میل کنید.

دمنوش

استفاده از دمنوش گیاهی پونه کوهی می تواند خواص درمانی بسیاری داشته باشد. برای تهیه دمنوش پونه یک قاشق چای‌خوری از پون را با یک لیوان آب جوش ترکیب کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد، پس از اینکه دم کشید آن را از صافی رد کنید. برای بهتر شدن طعم این دمنوش پونه کوهی می‌توانید کمی عسل هم به آن اضافه کرده و سپس آن را بنوشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 3]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *